Tiedotteet

Rakennusteollisuus RT:n ja sen viiden toimialan tiedotteita ja uutisia.

Tiedotteita löytyi 1081 kappaletta

 1. 21.11.2019

  RT tiivistää rivejään uudistamalla toimintamallinsa

  Rakennusteollisuus RT siirtyy vuoden 2020 alusta uuteen toimintamalliin. Tämä valjastaa koko liittoyhteisön osaamisen entistä tehokkaammin yhteisen strategian ja tavoitteiden toteuttamiseen. Toimialoilla säilyvät toimialakohtaiset edunvalvonta- ja jäsenpalvelutehtävät sekä nykyiset yhdistysrakenteet. RT:n edustajisto hyväksyi uudistuksen syyskokouksessaan 21. marraskuuta.
 2. 21.11.2019

  Rakennusteollisuus odottaa entistä sujuvampaa ja hankelähtöisempää kaavoitusta (Mediatiedote)

  Rakennusteollisuus RT pitää alueidenkäytön suunnittelujärjestelmää koskevia alustavia pykäläluonnoksia oikeansuuntaisina. Niiden tarkempi merkitys ja järjestelmän toimivuus hahmottuu vasta jatkotyöstössä, kommentoi johtaja Anu Kärkkäinen, joka on RT:n edustajana maankäyttö- ja rakennuslain uudistamisessa alueidenkäytön ja rakentamisen valmistelujaostoissa.
 3. 21.11.2019

  Rakennusteollisuus laatii tiekartan vähähiiliseen rakentamiseen (Mediatiedote)

  Vastauksena Suomen tavoittelemaan hiilineutraaliuteen Rakennusteollisuus RT tekee Vähähiilinen rakennusteollisuus 2035 -tiekartan yhteistyössä ympäristöministeriön ja eri sidosryhmiensä kanssa. Työssä selvitetään keinoja päästöjen tehokkaaseen vähentämiseen rakennetussa ympäristössä.
 4. 21.11.2019

  Bitumi-indeksejä 2019 (INFRA ry)

  Viimeisin bitumi-indeksi.
 5. 20.11.2019

  Rakennusalan korkeakoulutus keskiössä

  Rakennusteollisuus RT:n ja alan yliopistojohdon ensimmäisessä strategiaseminaarissa 14.11. teemoina olivat rakennusalan tulevaisuus ja Rakennusteollisuuden ja yliopistojen välisen yhteistyön syventäminen.
 6. 20.11.2019

  Rakennusalan AMK-opiskelijoille stipendejä ansiokkaasta työelämäyhteistyöstä

  Talonrakennusteollisuus ry:n hallitus päätti tänä vuonna kohdistaa vuotuiset stipendit väitöskirjatutkimusten sijaan ammattikorkeakouluopiskelijoille. Stipendit ovat suuruudeltaan 2 000 euroa.
 7. 19.11.2019

  Suomessa järjestetty RecoTech kasvanut yhdeksi kansainvälisesti merkittävimmistä kiinteistöalan teknologiatapahtumista

  RecoTech, joka on yksi maailman kehutuimpia kiinteistö- ja rakentamisalan teknologiaan keskittyviä tapahtumia, pidettiin marraskuun 20. päivänä Train Factoryllä Helsingissä. RecoTech kokosi kiinteistö- ja rakentamisalan yritykset, startupit, sidosryhmät sekä sijoittajat yhteen uusien ratkaisujen ja innovaatioiden äärelle. Tapahtuman teemana oli tänä vuonna ympäristövastuullisuus, ja kuinka teknologiaa voidaan hyödyntää kestävän tulevaisuuden luomiseksi.
 8. 15.11.2019

  Olympiastadionin katsomossa on Vuoden Teräsrakenne (Mediatiedote)

  Vuoden Teräsrakenne kuuluu merkittäviin suomalaisiin arkkitehtuuripalkintoihin. Palkinnon saa viimeksi kuluneen vuoden aikana valmistunut arkkitehtonisesti korkeatasoinen sekä terästä että muita metalleja rakentamisvaiheessa oivaltavasti hyödyntänyt rakennushanke.
 9. 18.11.2019

  Mika Hokkanen LVI-Teknisten Urakoitsijoiden toimitusjohtajaksi – Marko Kempas LVI-asiantuntijaksi (Mediatiedote)

  Mika Hokkanen on nimitetty LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n toimitusjohtajaksi ja Marko Kempas LVI-asiantuntijaksi. LVI-TU on LVI-asennusalan toimiala- ja työnantajajärjestö. Liiton jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on yli 1,4 miljardia euroa ja ne työllistävät noin 7 900 ammattilaista
 10. 14.11.2019

  Uusia henkilövalintoja (INFRA ry)

  INFRA ry valitsi uudet toimihenkilöt todella kovatasoisesta hakijaryhmästä. INFRAn jäsenpalveluista vastaavana johtajana aloittaa vuoden alussa Kari Muhonen ja Ari Kähkösen seuraajana ja työturvallisuusasioiden asiantuntijana Kati Kaskiala.
 11. 13.11.2019

  Peikko Finland Oy liittyi INFRAn yhteistyöjäseneksi (INFRA ry)

  INFRAlla on 23 yhteistyöjäsentä, koska verkostoituminen koetaan elintärkeäksi. Tervetuloa mukaan toimintaan marraskuun alussa liittynyt Peikko Finland Oy.