Ajankohtaista

Tähän osioon on koottu ajankohtaistietoa ja viestintäaineistoja niin median kuin muidenkin käyttöön.

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti - ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Skanska-konserni torjui työtapaturmapeikkoa Kuopiossa

    Skanska Talonrakennus Oy on pudottanut Skanska-konsernin tapaturmataajuuden alle kymmenesosaan entisestä viimeisten 15 vuoden aikana. Valtakunnallisesti, alihankkijat mukaan lukien, tapaturmataajuus on enää kuusi työtapaturmaa miljoonaa työtuntia kohti.

  • Kinkkurasva ja viemäri eivät sovi yhteen (Mediatiedote)

    Vaikka kinkku sulaa vatsassa, paistorasva ei sula viemärissä. Lämmin rasva on juoksevaa, mutta jäähtyessään se muuttuu tahmaiseksi ja kittaantuu viemäriputkeen. Veden laskeminen rasvan kanssa ei auta: kylmä vesi jopa vauhdittaa rasvan kovettumista ja nopeuttaa viemärin tukkeutumista.

  • Elinkeinoelämän selvitys: Infrainvestoinneissa huomioitava myös kuljetettavat eurot (Mediatiedote)

    Suomessa on totuttu mittaamaan tieliikenneväylien merkitystä lähinnä ajoneuvomäärien ja tonnien muodossa. Uusi selvitys tuo tarkasteluun uuden mittarin: eri tieosuuksia tulee arvioida myös sen kautta, miten paljon arvoa (euroja) niiden kautta kuljetetaan. Tarjolla on nyt uutta tietoa keskeisten toimialojen käyttämistä reiteistä eri puolilla maata.