Ajankohtaista

Tähän osioon on koottu ajankohtaistietoa ja viestintäaineistoja niin median kuin muidenkin käyttöön.

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti - ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Destia pilotoi TET-jaksoa infra-alalla (Mediatiedote)

    Destia lähtee syksyllä pilotoimaan peruskoululaisille tarkoitettua Työelämään tutustumisjaksoa (TET), jossa oppilaat pääsevät tutustumaan infra-alaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

  • Eettisissä kysymyksissä olennaista on avoin keskustelu ja yhteinen pohdinta

    NCC Building Suomen lakiasiainjohtaja Marja Vanhala toimii organisaatiossaan yhtenä niin sanotuista sisäisistä navigaattoreista, joilta kollegat voivat kysyä neuvoa toimintaperiaatteita koskevissa kysymyksissä. NCC:llä on käytössään Ask me -kanava, jonka kautta kysymyksiä voi esittää sekä täysin anonyymi Tell me -kanava, johon voi myös esimerkiksi ilmoittaa epäilemistään väärinkäytöksistä.

  • Eettiset periaatteet käytännössä: 7. Puutu väärinkäytöksiin

    Rakennusteollisuuden seitsemäs eettinen periaate rohkaisee puuttumaan väärinkäytöksiin. Milloin viimeksi huomasit tilanteen, jossa toimittiin väärin tai epäeettisesti? Puutuitko tilanteeseen? Jos puutuit, mitä siitä seurasi?

Lausunnot

Tapahtumat