Ajankohtaista

Tähän osioon on koottu ajankohtaistietoa ja viestintäaineistoja niin median kuin muidenkin käyttöön.

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti - ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Kim Kaskiaro Rakennusteollisuus RT:n työmarkkinajohtajaksi (Mediatiedote)

    Varatuomari Kim Kaskiaro on nimitetty Rakennusteollisuus RT ry:n työmarkkinajohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1. marraskuuta nykyisen työmarkkinajohtajan Tapio Karin jäädessä eläkkeelle. Kaskiaro jatkaa myös työtään RT:n Talonrakennusteollisuuden toimialajohtajana.

  • ePerehdytys on FinnBuild Highlights-finalisti

    FinnBuild 2018 -messuilla esitellään FinnBuildin ja FinnBuild Infran mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut. Highlight ylitse muiden huomioidaan erikoispalkinnolla. ePerehdytys on yksi yhdestätoista Highlight-finalistista kilpailussa.

  • Suomesta rakennetun ympäristön testialusta ja edelläkävijä (Mediatiedote)

    Rakennetun ympäristön avainjärjestöt ovat koonneet voimansa ja perustaneet yhdistyksen, joka luo polkua kiinteistö- ja rakentamisalan toimijoille kohti globaaleja markkinoita sekä tuo parhaat käytännöt Suomen toimikenttään.

Lausunnot

Tapahtumat