Ajankohtaista

Tähän osioon on koottu ajankohtaistietoa ja viestintäaineistoja niin median kuin muidenkin käyttöön.

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti - ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Väitös: Helsingin asuntomarkkinat suosivat ostajaa – hyötyä vanhasta kerrostaloasunnosta keskimäärin 5 900 euroa

    Ostajat hyötyvät myyjiä enemmän etenkin isoissa kerrostaloasuntokaupoissa. Tähän tulokseen on väitöstutkimuksessaan tullut Rakennusteollisuus RT:n pääekonomisti Sami Pakarinen.

  • Rakennusliiton ylisuuret palkkavaatimukset neuvottelujen jarruna

    Rakennusalan työntekijöiden työehtosopimusneuvotteluja on käyty parin kuukauden ajan. RT:n jäsenliitoilla on yhteensä kahdeksan työehtosopimusta Rakennusliiton kanssa. Neuvotteluja käydään sekä alakohtaisissa pöydissä että niin sanotuissa isossa pöydässä yhteisistä asioista. Alakohtaisissa neuvotteluissa on tapahtunut paikoin hyvää etenemistä, mutta yhteisten asioiden osalta osapuolet ovat edelleen kaukana toisistaan. Vaikeinta on palkkaratkaisusta sopiminen.

  • LVI-urakoitsijat povaavat rakentamiseen tahdinvaihdosta (Mediatiedote)

    LVI-urakoitsijoiden suhdannekysely antaa viitteitä siitä, että rakentamisen kova tahti on tasaantumassa. Suhdannetilanne on vielä hyvä, mutta syksyä kohden vauhdin ennustetaan hidastuvan. Odotukset tälle kevättalvelle olivat kovemmat kuin toteutuma. Tarjouspyyntöjä on paljon liikkeellä, mutta tilauksia ei virtaa sisään samalla sykkeellä.

Tapahtumat

  • WDBE 2018