Ajankohtaista

Tähän osioon on koottu ajankohtaistietoa ja viestintäaineistoja niin median kuin muidenkin käyttöön.

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti - ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Satakunnan turvallisimmalla työmaalla kaikki lähtee hyvästä fiiliksestä ja yhdessä tekemisestä (Mediatiedote)

    Vuoden 2018 turvallisimpana rakennustyömaana Satakunnan alueella palkittiin Hartelan Pohjoiskehän koulun työmaa Raumalta. Hyvät turvallisuuskäytännöt, määräykset ja ohjeet eivät yksin takaa turvallisuutta, vaan kaiken takana on aina ihminen.

  • ROTI 2019: Rakennetulla ympäristöllä keskeinen osa ilmastonmuutoksen torjunnassa

    Rakennetun omaisuuden tila ROTI 2019 -raportin erityisteema on kaupungistuminen. Se sisältää myös kansainvälisiä tarkasteluja – kuinka Suomi sijoittuu rakennetun ympäristön sektorilla maailmankartalle. Raportti luovutettiin asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaiselle tiistaina 19.3.2019 Tieteiden talolla Helsingissä.

  • Vuosilomalain muutos voimaan 1.4.2019

    Eduskunta on hyväksynyt vuosilomalain muutokset ja ne tulevat voimaan 1.4.2019. Niitä sovelletaan 1.4.2019 alkavan lomanmääräytymisvuoden lomaoikeuteen (eli vuoden 2020 lomiin), mutta ne voivat kuitenkin tulla sovellettaviksi laskelmissa jo vuonna 2019.